NA BLEDU & REGIJI PRIPOROČAMO NASLEDNJE HOTELE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA "Si TURIZEM" IN PRIPRAVILI VAM BOMO CENOVNO OPTIMALNO PONUDBO ZA NAMESTITEV


Vir: arhiv PŠJ

GRAND HOTEL TOPLICE *****

Prenovljeni hotel z bogato zgodovino goste pomirja s tradicionalnim stilom in razvaja z razkošnim udobjem. Hotel ima zasebno plažo in čolnarno, gostom pa je na voljo termalni bazen, wellness storitve, omejeno število sob za hišne ljubljenčke, hotelje del verige hotelov Small Luxury Hotels.

 

+ VEČ O GRAND HOTELU TOPLICE


Vir: arhiv PŠJ

HOTEL GOLF ****

Hotel Golf se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda, s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe. Ponudbo v hotelu dopolnjujejo sodoben konferenčni center, wellness center Živa in hotelski bazeni.

 

+ VEČ O HOTELU GOLF


Vir: arhiv PŠJ

HOTEL PARK ****

Hotel Park se nahaja v središču Bleda ob obali Blejskega jezera in je z 217 sobami in suitami največji hotel na Bledu. Privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, ima certifikat kolesarjem in pohodnikom prijaznega hotela, ima tudi svoj notranji bazen in je hišnim ljubljenčkom prijazen hotel.

 

+ VEČ O HOTELU PARK


Vir: arhiv PŠJ

HOTEL SAVICA ***

 Hotel Savica je družinam prijazen hotel s 104 različnimi sobami in apartmaji. Ponuja kakovostno nastanitev v povezanih družinskih sobah, opremljenih s posluhom za družine z majhnimi otroki. Hotel je pridobil okoljski certifikat Eko marjetica. nagrado za "Najboljši family hotel v Sloveniji, 2012" in priznanje za "Naj tematski hotel, 2012", hotel ne sprejema hišnih ljubljenčkov.

 

+ VEČ O HOTELU SAVICA


Vir: arhiv PŠJ

HOTEL JADRAN ***

Hotel Jadran stoji v bližini Blejskega jezera in navdušuje vse, ki iščejo prijetno ozračje majhnih hotelov. Nudi 45 kakovostnih sob za ugodno ceno, v njem pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. Hotel ima vse potrebno za njihovo oskrbo, tudi varstvo in različne programe sprehajanja po Bledu in okolici.

 

+ VEČ O HOTELU JADRAN


Vir: arhiv PŠJ

HOTEL TRST ***

Današnji Hotel Trst ima stoletno tradicijo, saj so tu že leta 1900 zgradili hotel z imenom Wönfling. Hotel Trst je s svojo lokacijo blizu Blejskega jezera in v središču Bleda odlično izhodišče za sprehode in zanimive izlete, ugodna cena kakovostnih namestitev pa privablja popotnike z vsega sveta. Z 28 sobami spada med manjše hotele.

 

+ VEČ O HOTELU TRST


 

 

 

KONTAKT - vodja agencije

M 00386 41 391 075 (Drago)

KONTAKT

E info@siturizem.si
M 00386 31 335 015

PODJETJE

Si turizem, turistična agencija
Skupina Mahnič d.o.o.
Matavun 12, 6215 Divača

Pisarna – Škocjanske jame
Matavun 12, 6215 Divača
>(Zemljevid)

Pisarna – Ljubljana:
Čufarjeva 5, 1000 Ljubljana, Slovenija
>(Zemljevid)