POROČNI OBRED

V idiličnem naravnem okolju parka, ki uživa svetovni sloves, so številni pari prepoznali svoj sanjski kraj za sklenitev zakonske zveze.

V letu 2011 je bil park bogatejši še za promocijsko - kongresni center "Pr Nanetovh", ki je namenjen poročnim protokolom.

Vse informacije o rezervaciji promocijskega centra za izvedbo civilnega dela poroke dobite v Parku Škocjanske jame na elektronskem naslovu hisa.odlicnosti@psj.gov.si ali na telefonski številki +386 (0)5 70 82 104.

 


PROSTOR ZA ZABAVO

Za pogostitev na poročnem slavju v Škocjanskih jamah poskrbimo v Gostilni Mahnič s "catering" pogostitvijo na poročnih obredih "pr Nanetovh" ter s poročnim kosilom ali večerjo v prostorih Gostilne Mahnič, ki se nahaja v neposredni bližini protokolarnega objekta (300 m).

V primeru dnevne poročne zabave (kosilo), ko je možno koristiti tudi zunanje prostore lokala, sprejmemo do 200 gostov, medtem ko v primeru svečane večerje z zabavo (z glasbo v živo in plesiščem) sprejmemo do 100 oseb.

 


KULINARIČNA RAZVAJANJA

S strani gostilne Mahnič imamo vsako leto vnaprej oblikovane menuje za poročna slavja, ki jih posebej za to priložnost oblikujejo naši kuharski mojstri, s tem, da naročnik običajno oblikuje svoj končni poročni menu individualno v sodelovanju z našimi kuharji, saj so pri tem predvsem pomembne želje naročnika. 

 


DEKORACIJA PROSTORA

V okviru pogostitve zagotovimo osnovno okrasitev prostora (svečani beli prti, beli prtički, bele mašne na stolih, bele vaze, stekleni svečniki s svečami, namizna svečana dekoracija), medtem ko sta dodatna dekoracija in cvetni aranžma običajno izvedena s strani naročnika.

 


ZABAVA Z GLASBO V ŽIVO IN PLESIŠČE

V prostorih gostilne Mahnič vam zagotavljamo prostor za glasbene skupine in prostor za ples, s tem, da v tem primeru notranji prostori gostilne sprejmejo do 100 svatov.

Pomagamo tudi pri izboru glasbenih skupin. Priporočamo vam tiste glasbenike, ki so se pri nas že predstavili in so prepoznavni kot uspešni animatorji poročnih zabav.

Kontakt

Skupina Mahnič d.o.o.

Matavun 12, 6215 Divača
> Zemljevid

Rezervacije: +386 (0)41 316 600

Ostali kontakti:
T +386 (0)5 76 32 960
F +386 (0)5 76 32 961
E info@mahnic.si